Nyheder

Socialdemokratiet, SF og Radikale i valgsamarbejde

Socialdemokratiet, SF og Radikale i valgsamarbejde

Jeg er glad og taknemmelig for, at SF og Radikale peger på mig som borgmester. Vi har gennem de sidste tre valgperioder haft et godt og tæt samarbejde, og derfor er det helt naturligt også at samarbejde om et fælles valgforbund, så vi undgår stemmespild og bakker hinanden op - ligesom vi gør i byrådet. Sammen vil vi arbejde for at gøre vores kommune endnu bedre - særligt på følgende områder: Vil vil styrke vores forenings- og kulturliv med endnu flere initiativer og en sammentænkning af kultur, fritid og natur. Vi vil forbedre vores skolevæsen og dagtilbud, så børnene - også de mest udsatte - i endnu højere grad end i dag får gode muligheder for at komme videre i livet. Vi vil fortsætte den grønne omstilling af Skanderborg, som vi har arbejdet for i indeværende byrådsperiode. Her er ingen nemme og hurtige løsninger, men kun et langt, sejt træk. Og det træk står vi sammen om.

Kom forbi mit rullende borgmesterkontor

Kom forbi mit rullende borgmesterkontor

Kom forbi mit rullende borgmesterkontor i Skanderborg og Skovby den 10. og 12. nov. Kom og få en sludder i mit rullende borgmesterkontor. Jeg har kaffe på kanden og tid til at lytte til, hvad du har på hjerte. Og er du i tvivl om min politik, fortæller jeg gerne om mine visioner for vores kommune - bl.a. på ældre-, børne- og klimaområdet. Jeg tager nogle af de andre lokale kandidater med på tur, så de er også klar på en god snak med dig. Du skal ikke booke tid, men blot troppe op: Onsdag d. 10. november kl. 12:00-18:00Sted: Adelgade, Skanderborg (overfor SuperBrugsen) Torsdag d. 11. november kl 15:00-17:00Sted: Hørning Torv Fredag d. 12. november kl. 12:00-18:00Sted: Skovlundvej, Skovby (ved Rema 1000) Jeg glæder mig til dit besøg!

Ny skole og daginstitution i Hørning

Ny skole og daginstitution i Hørning

I Hørning har vi taget første spadestik til en helt ny skole og integreret daginstitution. Jeg fik god hjælp af Karl, Alte og Johanne til gravearbejdet og blev begavet med high-fives fra resten af børnene. Vores børn er kommunens fremtid. Vi skal give dem de bedste vilkår og rammer for en tryg og rolig opvækst. Det kræver gode velfærdsinstitutioner med dygtige medarbejdere og hænder nok. Jeg glæder mig til, at første etape af byggeriet står klar i sommeren 2023. Mere om byggeriet og åbningen.

Finansministeren i Hørning

Finansministeren i Hørning

Mandag d. 1. november havde vi besøg af finansminister Nicolai Wammen. Vi inviterede ham til Hørning, hvor vi bl.a. besøgte Rådhusloftet og så på nogle af villakvartererne, der er plaget af støjgener fra motorvejen. Jeg ønskede at drøfte, om planerne om støjvolde ved E45 kan fremskyndes i vores kommune. Vi havde en rigtig god dialog om emnet.

Mød mig til valgdebatter frem mod kommunalvalget

Mød mig til valgdebatter frem mod kommunalvalget

Frem mod kommunalvalget d. 16. november er der arrangeret en lang række valgdebatter rundt i kommunen. Nedenfor kan du se, hvor jeg deltager, hvis du ønsker at blive klogere på mine mærkesager og visioner for vores kommune. 2. november kl. 19.00 Gl. Rye Skole 4. november kl. 19.30 - Ry Hallerne 7. november kl. 10.00 - Alken Mejeri 8. november kl. 19.00 - Rådhusloftet, Hørning 10. november kl. 19.00 - Skanderborg Fælled 11. november kl. 19.00 - Skovby Forsamlingshus 14. november kl. 14.00 - Morten Børup Skolen, Skanderborg. Tak til alle jer, der står bag de mange arrangementer. Jeg håber vi ses!

Bredt budgetforlig i Skanderborg Kommune

Bredt budgetforlig i Skanderborg Kommune

Tirsdag d. 14. september landede vi et bredt budgetforlig i Skanderborg Kommune. Med budgettet sætter vi retning for samarbejdet med erhvervslivet og Erhverv Skanderborg. Vi har bl.a. har opprioriteret dialogen om den grønne omstilling samt lavet en målsætning om, at vi på DI's erhvervsklimaundersøgelse til næste år skal i top-10. Jeg er samlet set rigtig glad for resultatet. Tak til forligspartierne for godt og konstruktivt samarbejde.

Stort tillykke med OL-guldet, Lisa Kjaer Gjessing

Stort tillykke med OL-guldet, Lisa Kjaer Gjessing

Onsdag aften hædrede vi Lisa Kjaer Gjessing for den flotte præstation og OL-guldmedaljen i Byrådssalen. En fantastisk præstation og et fantastisk menneske - godt gået

Åbning af Sløngel Pladsen

Åbning af Sløngel Pladsen

Lørdag åbnede jeg Sløngel Pladsen i Skanderborg sammen med blandt andre Sigurd Barrett og min dreng Storm. Det er et fantastisk sted skabt af lokale ildsjæle - normalt vil Storm ikke med far på arbejde, men her ville han slet ikke med hjem